Byli jsme spolu! ( online :)

Ve středu proběhlo online setkání, které se neslo v duchu zábavy a pohody. Připojilo se nás okolo dvaceti, a to už udělalo slušnou atmosféru.

Pro začátek jsme se zahřáli na koňských dostizích a nechyběly ani blátivé louže nebo skoky přes hodně překážek za sebou.
Aby děti zapojily i hlavu, musely podle ,,vypravěče” namalovat dva obrázky, které jsme si pak ukázali a musíme říct, že se to dětem povedlo, to můžete z galerie posoudit i vy.

Co ale byla největší zábava byly hry na prošmejdění skříně a pak i bytu. O co šlo? Děti (i vedoucí) měly během pěti minut na sebe obléct co nejvíce kusů oblečení. Pevně věříme, že to bylo motivací si to oblečení pak pěkně poskládat a neleží tam doteď. 😀 Například vedoucí Honza měl na jedné noze snad 13 ponožek a Kuba zas neuvěřitelných 28 kusů oblečení, ten se nemohl ani pohnout.

Zavařili jsme mozkové závity u hry ,,Město, moře, zvíře, věc”, ve které se některým dařilo méně, že Vojti :), naopak překvapila všechny Viktorka, která za čtyři kola získala úžasných 110 a byla v těsném závěsu za Julčou.

A pak se šlo na další hledačku. Tentokrát jsme měli všichni za úkol donést co nejvíce předmětů, které začínaly na písmenko K. Některé děti maminkám vyrabovaly lednici nebo sobě pokojíky. Julča s Ami nasyslily úžasných 22 věcí a jejich ukazování bylo opravdu dlouhé 🙂

Celá akce se myslím vydařila a my se těšíme na další! 🙂

Napsat komentář