Přespání v GALAXII

!! MÁME PLNO !!

Nesmírně nás těší velký zájem o přespání v Galaxii, ovšem naše kapacita je bohužel plná. Další zájemce budeme brát jako náhradníky, pokud by někdo nakonec odpadl. 😊
Pro ty, na které se nedostalo, nezoufejte, připravujeme další akce o kterých vás budeme včas informovat na našem Facebooku, Instagramu a e-mailu!

Pro všechny nebojácné děti jsme si připravili další akci! Budeme se bavit v atrakcích, řádit, divočit, ale hlavně přespíme v prostorách zábavního parku GALAXIE!

Sraz účastníků je v 18 hodin na recepci v Galaxii. Děti poté budou mít od 19 hodin celý park uzavřený jen pro sebe! Vyzvednutí dětí bude v 9:30 následující den, po snídani.

V akční cenně 550 Kč pro členy a 600 Kč pro nečleny, je zahrnut vstup do Galaxie, všechny atrakce, večeře, 2. ovocná večeře, snídaně, pitný režim po celou dobu, nocleh v atrakcích a zábavný program. O děti se po celou dobu starají kvalifikovaní vedoucí a instruktoři s dlouholetou praxí, kteří jsou proškolení na práci s dětmi.

A co si přinést sebou? Uzavřené přezůvky nebo sportovní boty dovnitř, sportovní oblečení, spacák, hygienické potřeby, pyžamo nebo teplákovku, polštářek, případně plyšáka na spaní. Případně i oblečení na převlečení, děti jsou rychle zpocené a uřícené.

Děti je možné přihlásit na emailu: klubovna14@seznam.cz

Na všechny děti se moc těšíme!

Napsat komentář